Media.

Här kan du läsa några artiklar - publicerat om och av mig. 

Liberalerna och regeringsfrågan. Debattartikel i Aftonbladet januari 2019: Liberalerna måste sitta med i kommande regering

Flygskatt och bonuspoäng. Skriver i Aftonbladet om flygbolagens oengagemang i klimatfrågan. Augusti 2018: Nej tack - sluta hetsa mig att flyga mer 

Friheten måste försvaras! Juli 2018: Skriver i Norrtelje Tidning om när min pappa fångade en "spion" 

Alla barn måste få kunskap om Förintelsen! Januari 2018:  - en artikel publicerad i anslutning till Förintelsens minnesdag 2018  De extrema rörelsernas judehat kan bara hållas tillbaka ju fler som har kunskap, engagemang och mod att säga ifrån. 

Hur stor plats får mobilen ta i våra liv? Januari 2018: Krönika i NU där jag även avslöjar vem som sköter tvätten i vår familj. 

Från rösträtt till respekt! November 2017: 15 liberala kvinnor från norra länet skriver i Norrtelje Tidning om jämställdhetskampen i ljuset av #MeToo

Liberalt ledarskap för klimatet! September 2017: Om behovet av ett liberalt ledarskap för klimatet i en värld där vi brottas med klimatförnekare som Trump. Skriver i UNT tillsammans med Jan Björklund, Maria Weimer och Lars Tysklind. 

Grön eller liberal, måste man välja? Grön eller liberal? Måsta man välja? Gästkrönika i Eskilstunakuriren

Drömmen om ett äldreboende eller ett hundpensionat! 

Januari 2017: Läs om varför jag tycker att idén om förbud mot vinster i välfärden är så förödande för ett land med en åldrande befolkning. Krönika i NU

 

/15977324_1182171358504997_3812305153907671616_n.jpg

 

2017-01-17 Sverige behöver ett starkare försvar, Norrtelje tidning

Läget för Sveriges säkerhet är sämre än på mycket länge. Vi kan önska att världen såg ut på ett annat sätt. Att demokratin hade fått chans att slå rot och växa sig stark i Ryssland. Att samarbete och goda relationer hade präglat alla Östersjöländer. Men historien gick åt ett annat håll. Därför vill vi se ett starkare försvar, skriver jag tillsammans med Jan Björklund. 

 

2016-11-16 Vi behöver en stadsarkitekt för hållbar stadsplanering, Norrtelje tidning 

"En stadsarkitekt skulle kunna tillföra en helhetssyn på stadsutvecklingen, enligt Karin Karlsbro. – Det handlar inte om någon skönhetspolis, utan om att ha ett helhetsperspektiv, då skulle vi kunna få en mycket smartare stadsplanering.

 

2016-07-21 DN-debatt om Liberalism, demokrati och hållbarhet 

 "Sluta upprepa floskler om rättvisa och inkluderande samhällen och andra tomma intet förpliktande ord som florerar i den globala hållbarhetsdebatten. Säg iställen orden som fortfarande ett antal av världens ledare allra minst vill höra. Låt Sveriges röst vara högljudd, obekväm och intensiv för demokrati i en tid när en våg av antidemokratisk extremism annars sveper över den fria världen. Annars blir vår tid i säkerhetsrådet bortkastad."