Politik och profession.

Till vardags arbetar jag som hållbarhetschef inom fastighetsbranschen.

Jag är 1:e vice ordförande för Liberalerna i Stockholms län och f.d. gruppledare för Liberalerna i Norrtälje. Stolt över att vara personkryssad till kommunfullmäktige och att Liberalerna fick drygt 10 % i valet till kommunfullmäktige i mitt valdistrikt.  

Under de drygt senaste sex åren har jag arbetat utanför politiken. Jag har drivit eget företag i fyra år, med kunder bland både internationella företag, samt ideella och fackliga organisationer. Jag har varit statlig utredare på uppdrag av regeringen och jobbat på PR-byrå, innan jag började på mitt nuvarande arbete.

Politisk erfarenhet

Samtidigt har jag hela tiden haft tunga uppdrag inom partiet. Exempelvis ledde jag den arbetsgrupp som tog fram liberalernas nya miljöpolitik inför valet 2014, som fick ”bäst i test” av Naturskyddsföreningen, liksom varit med och arbetat fram miljöpolitiken inför valet 2018. 

Jag har ansvarat för åtskilliga utbildningar och aktiviteter, både lokalt, inom länet och med nätverket Gröna Liberaler som jag leder. 

Jag är utbildad jurist. Jag var tidigare kanslichef för Folkpartiets riksdagskansli, därefter stabschef hos dåvarande integrationsministern Nyamko Sabuni. Under tiden i regeringskansliet arbetade jag främst med alliansens omfattande satsningar mot mäns våld mot kvinnor och hade förmånen att vara med när historia skrevs i kampen mot hedersrelaterat våld och förtryck. I mitten av 1990-talet var jag ordförande i ungdomsförbundet.